Exposició fotogràfica somriures de Senegal al Velcro Club

Exposició Somriures de Senegal

El dijous dia 20 de desembre a les 22:30h es va inaugurar l’exposició fotogràfica Somriures de Senegal de l’ONG Somriure Humil al Velcro Club de Terrassa. L’exposició mostra el resultat del projecte de construcció de l’escola a Sakal, al Nord de Senegal.

L’exposició Somriures de Senegal és el resultat d’un projecte que ha durat més d’un any. La construcció de l’escola maternal ha estat gràcies a l’ajuntament de Terrassa que ha subvencionat part del projecte. La construcció ha estat feta íntegrament per treballadors i professionals senegalesos.

L’estiu passat, alguns membres de l’ONG vem poder viatjar a Sakal on van inaugurar l’escola i vem poder conèixer tots els nens i nenes que a partir d’ara podran gaudir-ne.

L’escola actualment acull 90 nens i nenes de Sakal i altres poblacions del voltant. I són aquests nens els protagonistes de la sèrie de fotografies que composen l’exposició. Unes fotografies plenes de somriures i que volen transmetre les sensacions que vem viure durant els dies que vem passar a Sakal.

Si no has anat a veure l’exposició, encara estàs a temps ja que s’ha ampliat la seva durada. Us esperem al Velcro Club. L’entrada es totalment gratuïta.

 exposicio

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>