FES SO! Festival de Música Solidària Somriure Humil

Cartell FES SO!

Cartell FES SO!
Ens acostem al proper dia 21 de Setembre, el nostre dia, el dia de Somriure Humil. Aquesta és, per nosaltres, una de les jornades més importants de l’any a nivell de sensibilització per la nostra ONG. Per això volem fer una crida, un any més, perquè volem compartir-ho amb vosaltres i perquè no hi falteu. Com bé sabeu, sense la vostra assistència durant els últims anys, no hauriem pogut seguir celebrant-la amb tant d’èxit, sempre superant el nombre de gent d’anys anteriors. El més important en aquest dia és simplement que vingueu, que porteu a gent i tingueu moltes ganes de passar-ho bé. De la resta, ja ens n’encarreguen nosaltres.

El cartell del que aquest any anomenem “FES SO! Festival de Música Solidaria Somriure Humil” és, com sempre, de luxe:

Cesk Freixas, Bonobos, Anna i Alícia (components del grup Sense Sal), Guillem Roma, Aida Sstrings i un conjunt de música de percussió Senegalesa i amb la col.laboració de Markus FM.

Veniu a gaudir, a partir de les 16h de la tarda i fins les 21h de música en directe a la plaça del Vapor Ventalló, on sempre ens hem trobat durant els últims anys. El final de festa, després del programa de concerts, serà al Bar Miramunda, on tindrem exposades fotografies dels nostres projectes.
No hi podeu faltar!