L’escola Jaume Viladoms i Somriure Humil units per la solidaritat

L’escola Jaume Viladoms de Sabadell ha decidit unir-se a la lluita contra les desigualtats del tercer món col·laborant amb Somriure Humil.

L’escola ha determinat que a partir d’ara, part dels diners recaptats a través d’algunes activitats organitzades a l’escola com paradetes durant la festa de Sant Jordi o la Castanyada, serveixin per finançar el projectes que realitzi Somriure Humil. A través d’aquesta acció, l’escola té com objectiu transmetre els valors de solidaritat i cooperació als alumnes, i al mateix temps, posar el seu granet de sorra a una causa solidària.

La notícia ha arribat en el millor moment possible, ja que a Somriure Humil ens trobem en el procés de recaptar fons per al projecte d’un centre de dones a Sakal, Senegal. Estem molt contents i agraïts a l’escola i creiem que a través d’aquesta col·laboració naixeran projectes molt bonics.

A més, durant el mes de juny, una petita delegació de Somriure Humil es desplaçarà a l’escola per donar les gràcies en persona a tots els alumnes i explicar una mica més com treballem i quins són els nostres objectius de futur.

Moltes gràcies Escola Jaume Viladoms!