Thunder Hockey col·laborarà amb Somriure Humil

Samarreta Thunder Hockey

Thunder Hockey, la marca terrassenca dedicada a la venda de material esportiu del món de l’hoquei, ha decidit destinar el 20 % dels beneficis de les seves vendes durant el mes de juny a Somriure Humil.

Així, durant tot un mes, la marca aportarà el seu granet de sorra per ajudar a finançar una part dels  projectes solidaris que tenim programats per aquest pròxim any, com és la construcció d’un centre social per a dones a la població de Sakal, Senegal.

Des de Somriure Humil agraïm  profundament aquesta ajuda i ens sentim optimistes davant la possibilitat d’aconseguir tots els recursos necessaris per a la construcció del centre de dones de Sakal.

És en aquesta mateixa població on durant l’any 2011-2012, Somriure Humil va construir una escola per a infants de 0 a 6 anys. Vist l’èxit del projecte i la ben entesa entre les dues parts, hem decidit seguir col·laborant-hi aportant poc a poc infraestructures que ajudin a la població i als sector més desafavorits a seguir creixent i evolucionant.

Thunder Hockey és una marca jove i amb esperit solidari que ha vist en la nostra entitat la possibilitat d’entrar en el món de l’ajuda social, col·laborant amb una ONG de la mateixa ciutat i amb recursos limitats, i promocionar els seus productes amb un valor afegit.

A més, el dia 8 de juny es celebrarà el ja tradicional Torneig Solidari d’Hoquei a les instal·lacions de l’Atlètic, on dos dels equips participants s’han inscrit sota el nom de Somriure i lluiran samarretes exclusives de Thunder Hockey amb el logotip de l’ONG, les quals també estaran a la venda per a les persones que vulguin col·laborar amb la causa.

Samarreta Thunder Hockey